MLFM Unicef





El passat día 02 de Desembre de 2009 MaLaFaMa Festival Muro'09 va fer el donatiu corresponent als beneficis generats per la venda de samarretes i Dvd's del festival per un total de 600'00€, destinats a la campanya "Junts contra la SIDA" promoguda per UNICEF . Gràcies a tots als qu'heu col.laborat. MaLaFaMa solidari!!

Una ‘cueva’ llamada Malafama

Diario de Mallorca
suplement FND
Recuerdos de aquella añorada
‘cueva’ llamada Malafama
13
NOVIEMBRE
SA POBLA
El local Malafama de Can Picafort fue para Mallorca
lo que el CBGB’s para Nueva York o el Whiksy
A Go Go para los Angeles, es decir, la cuna de un
buen número de grupos que allí crecieron para después
triunfar. Valga un nombre a modo de ejemplo,
el de Sexy Sadie. Quince años después, su recuerdo
sigue imperturbable para quienes estuvieron allí, ya
fuera como espectadores o como protagonistas desde
su pequeño escenario. Varios han sido los homenajes
que se le han brindado a Pep Cuevas y los suyos
en los últimos tiempos. Hoy viernes, sa Pobla
volverá a conectar con aquel ambiente, creativo e
inquietante. Será en La Penya Artística, con entrada
gratuita. Una noche de rock alternativo con el contumaz
John Tirado, con nuevas canciones en el bolsillo;
DJ Bea; los expeditivos Doctor Martín Clavo;
y DJ Pep Cuevas, el padre de toda una historia que
lejos de quedarse en el pasado sigue viva y coleando.
Y que sea por muchos años.
GRÀCIES

Ja hi tornam a ser!!!!


Divendres que ve, 13 de Novembre, la tornam liar a n'es POBILS(damunt La Penya- Sa Pobla), aquesta vegada amb música en directe: John Tirado & Friends i Doctor Martín Clavo, per aquells que vareu agafar el virus Primavera Sound i vos perdereu sa presentació es podrà adquirir el Dvd i la Camiseta del Festival, si els que ja hi vareu esser i en voleu unaltre....també. Mos veim allà.

Concert Claustre de Muro

Pecan Pie han convidat a venir a Mallorca a dues bandes angleses completes...
DANNY & THE CHAMPIONS OF THE WORLD
+ Dusty & The Dreaming Spires
Dissabte 29 d’agost de 2009
Claustre del convent (Muro)
21:00h
10 euros

Dissabte a Muro tendrem una versió més folk i hippie amb Danny & The Champions Of The World fent de caps de cartell. El seu líder, el londinenc Danny Geroge Wilson és ja un repetidor a Mallorca. El seu anterior grup Grand Drive sonaran als vells seguidors del gran festival Waiting For Waits doncs actuaren en la seva primera edició i també per dues vegades dins aquell magnífic cicle de Nits Angleses al Lisboa (quins dies!). A més l’any 2008 ja els portàrem com a Pecan Pie a tocar al teatre Sa Societat de Calvià en un concert que va ser brillant. Els shows de Danny & The Champs se plantegen com una festa on el bon rollo (el “collective yesness” que diuen ells) s’imposa. Atenció que en Danny et pot convidar a pujar a l’escenari a ser un campió més. Estau advertits!


TROBAREU MÉS INFORMACIÓ RELACIONADA SOBRE ELS DOS CONCERTS A LA WEB DE PECAN-PIE

MaLaFaMa, The Return


MaLaFaMa, The Return

El pròxim día 7 d'Agost es MaLaFaMa torna a Can Picafort, sirà a sa plaça de sa residència a partir de les 23'00h. Per celebrar-ho tocaràn en directe es The Merry Boys, Amarillo i es Dawholeenchilada i com no podia ser d'altre manera punxarà en Pep, per acabar amb una sessió dels increïbles Satrsky & Hutch, això promet!!!!

Señor Nadie

Aquest dimarts passat va sortir al Diario de Mallorca la noticia del darrer treball de Jaime G. Soriano, lider dels Sexy Sadie...



Si voleu escoltar algunes de les cançons ho podeu fer al seu myspace. El 16 de juliol, al Passeig per a l´Artesania, s'estrenaran. I cap a l'octubre podrem escoltar el seu EP.
Des d'aquí no podem fer més que desitjar-li molta sort en la seva nova aventura.

Adéu a un altre dels grans.


El multiinstrumentista Jay Bennett, peça clau de Wilco en una de les èpoques d'apogeu de la cèlebre banda de rock nord-americana, va morir mentre dormia la matinada del passat diumenge en Urbana, Illinois, als 45 anys d'edat i per causes encara desconegudes. 

Bennet va ingressar en Wilco després del primer àlbum de la banda, A. M. (1995). Donat el seu domini d'una àmplia gamma d'instruments, molts ho consideren l'artífex en l'ombra del creixement harmònic que la formació experimentaria en anys posteriors. No obstant això, aquest pes cada vegada major també seria el causant de no poques friccions amb el líder natural de Wilco, Tweedy, que acabaria expulsant-lo: massa poc espai per a dos egos (i talents) gegants. 

Autor d'una concisa i interessant discografía posterior en solitari va oferir el seu cinquè i últim treball, Whatever Happened I Appologize, gratuïtament des de la seva pàgina web.

 

Presentació DVD Malafama Festival Muro'09

Dissabte, 30 de maig a les 23:30 hores al Bar Pobils (La Penya) de Sa Pobla tendrà lloc la presentació del DVD del MaLaFaMa Festival Muro'09.
A la festa es farà una projecció del DVD i també es podran comprar camisetes del festival. Com tots sabeu els beneficis de la venda del DVD i la camiseta van destinats a la campanya contra la SIDA d'UNICEF. La música anirà a carreg d'un tal Pep Cueva. Salut i música!

Anni B. Sweet en concert a Muro



Anni B. Sweet acaba de publicar el seu primer disc i el presenta per primer cop a Mallorca. Considerada com artista revelació 2008 per la prestigiosa revista musical "ROCKDELUX", actuarà al Teatre Municipal de Muro el 22 de Maig a les 22:00 hores abans de participar en el Festival de Benicàssim.
Oferirà un concert indie-folk molt recomanable en motiu del IV aniversari de l'associació cultural sa Riba. Qui hi vulgui anar que pensi a reservar les entrades.

Formó parte del ayer...

... pero le recordaremos siempre.

Les caricatures del pop

David O'Keefe és un artista americà especialitzat en fer escultures amb un toc (o dos, o tres) d'humor de les icones del pop. Ho fa amb actors, polítics, esportistes... però sobretot, amb músics. Per què serà?



Matt and Kim

Hi ha moltes maneres d'aconseguir que un videoclip sigui notori. Una d'elles és que els protagonistes del grup (en aquest cas un noi i una noia) passegin per Times Square a Nova York i es vagin despullant poc a poc mentre caminen.
T'agradarà més o menys, però notori ho és (sino com a mínim per la gent que estava a Times Square).

Flight Of the Conchords

Flight Of the Conchords és un grup de folk/pop humorístic de Nova Zelanda format per dos joves, Bret i Jemaine, que aconsegueixen fer riure a tothom amb les lletres de les seves cançons.

Aquests dos músics però es van fer famosos per protagonitzar una sèrie america amb el mateix nom del grup. A la sèrie, Bret i Jemaine s'interpreten a ells mateixos explicant l'odisea de dos músics de Nova Zelanda que volen triomfar a Nova York.

Durant 12 capítols de mitja hora podem veure sa seva peculiar manera d'enfocar i explicar els problemes: en forma de videoclips que s'integren perfectament en la trama de cada episodi.

Això són 2 dels seus "moments musicals" a la sèrie.



L'art dels cassettes




Who's Gonna Save My Soul?

Impressionant vídeoclip d'uns dels gran èxits de Gnarls Barkley: who's gonna save my soul?

Mono Taxi - The sound of you



Via: Miquel Segura

Dance! (alone... o with somebody!)

Mando Diao - Dance with somebody

En Pep de sa Saa diu:

Article de la revista Can Picafort Edició d'abril pàgs. 53 i 54.

Un per anar a dormir by Pep Malafama

Les cançons de cierre del Malafama:



01- Quicksand (Dinosaur Jr.)
02- Think(let tomorrow be) (Sebadoh)
03- Green Arrow (Yo la tengo)
04- 4 Mains (Wim Mertens)
05- Behind the garage (Eric's Trip)



06- Bedside Table (Bedhead)
07- Three Imaginary Boys (The Cure)
08- Burn & Shine (The Posies)
09- To Bring You My Love (Pj Harvey)
10- Something in The Way (Nirvana)
11- Wheelbarrow Walk (Michael Nyman)

Que passeu bona nit... (o ja era de dia?)

Oi Va Voi - Everytime


Oi Va Voi "Everytime" from Katarzyna Kijek on Vimeo.

Shadowplay (Cover)

JOY DIVISION - Shadowplay



THE KILLERS - Shadowplay (Cover)




Cover by l'ALQUIMISTA (DM i DJ de 17'00 a 19'00h al 88.2 FM)

Vull ser com sa gent normal

Sa qüestió és que MANEL aquest cap de setmana estaran a Mallorca realitzant dos concerts, un dissabte al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma i l'altre diumenge al Centre Cultural de Porto Cristo. -Ses entrades estan esgotades pels dos events-. I es que des de que van treure el seu primer disc Els Millors Professors Europeus no han aturat de rebre bones crítiques fins a convertir-se en uns dels grups revelació de l'any dins el panorama de la nova cançó en català. Bé, ara me direu: que té a veure això amb el què representa el Malafama? No res tal volta, però si vos deix amb un cover que fan de la cançó de PULP - Common People ja ho anam arreglant un poc. Ja vos dic que el vídeo és un concert "a emporter" gravat al mercat de La Boqueria i que la seva senzillesa i bon rollo han captivat a n'aquest pobre servidor.



Forever Young

Forever Young, fou el primer àlbum del grup alemany de new wave Alphaville compost per Marian Gold (pseudònim de Hartwig Schierbaum), Bernhard Lloyd i Frank Mertens. Editat el 1984 pel cantant Marian Gold, l'àlbum està compost per deu temes que van tenir un èxit rotund, els va catapultar cap a la fama i els va convertir en un dels grups més destacats de la dècada de 1980, especialment pels hits Forever Young y Big in Japan.



Youth Group es una banda de rock australiana, formada a Sydney a finals dels anys noranta. En el 2005 els productors de la serie americana O.C. demanaren al grup per gravar una cover de la cançó Forever Young per aparèixer en un episodi. La cançó va ser inclosa dins l'àlbum Casino Twilight Dogs (2005). El vídeo de la cançó pertany a un programa juvenil australià de TV dels anys 70, on es mostra la primera competició de skate que va tenir lloc a Frenchs Forest, New South Wales (Sydney) al 1975.



Avui tal volta vos torni a sonar en veure l'anunci del 25 Aniversari del SEAT ibiza.

1 minut de He-man

Els Henteligens, per tancar el seu concert de dia 4 al Malafama, mos varen deleitar amb una versió de He man, dels Magic Dirt.
Aquí teniu l'intro!

Una taula rockera



Si no tens (i ja no tendràs) una guitarra elèctrica Fender Stratocaster i t'has perdut sa sensació de tocar-la amb un xigarro enganxat i una cervesa al costat, sempre pots recòrrer a una opció més fàcil (però no més barata): comprar-te una taula que simula el "clavijero" d'aquesta increïble guitarra. I després si vols, posar-li es peus a damunt mentres te fumes un xigarro i te beus una cervesa.

Hello, Phoenix!


Phoenix - Lisztomania from Discobelle on Vimeo.

Illa Musical [TVMallorca]



El passat dissabte 11 d'abril la Televisió de Mallorca va emetre al programa ILLA MUSICAL un resum del que va ser el MALAFAMA FESTIVAL... Si el vols veure pots fer-ho a través de la pàgina web de la TVMallorca
on també pots descarregar-te'l.

Guitarra extraviada

Es dissabte des festival es cantant de Las Malditas Perras Callejeras, després des seu concert, va deixar sa seva guitarra a sa zona d'artistes i convidats. Quan va acabar tot, va haver-se'n d'anar amb presses per un assumpte personal i deixar allà sa guitarra amb s'intenció de recollir-la l'endemà.

Però l'endemà quan va anar a cercar-la no hi era.

Suposem que algú la va agafar perquè no la robassin (o ja vegent que algun grup l'havia oblidada). Per això, vos agraïriem que qui tengui la guitarra (o sàpiga algo d'ella) es posi en contacte amb nosaltres a través des bloc o amb alguns dels organitzadors (Jaume Bea o Pep Cueva). Li agraïrem profundament s'ajuda i col.laboració! Sa guitarra té més valor sentimental que material.

Gràcies a tots!

(és sa guitarra des tio de la dreta)

Gràcies a tots/es!

Primer de tot perdonau-nos la tardança... ens ha costat sobreviure la ressaca post-nirvis, post-home del temps, post-emoció, post-actuacions, post-gatera, post-festival. Però avui, ja més recuperats podem dir-vos que moltes gràcies a tots i totes vosaltres per haver assistit a l'event, per haver compartit una estona més l'esperit malafama; el mèrit és vostre.
Ses autoritats ho han corroborat; segons sa Policia Local érem quatre rates, segons els organitzadors erem quatre mil... jejeje Aquests càlculs sempre fallen.



Avui la llista la farem nosaltres si no vos sap greu...

RECOPILATORI D'AGRAÏMENTS by MALAFAMA FESTIVAL

01- A tota la gent que es va desplaçar fins a l'event i va voler compartir una vesprada de bona música i bon ambient amb tots noltros.

02- A tots els grups i Dj's (Sexy Sadie, Frankenbooties, Henteligens, Dawholeenchilada, Amarillo, Demonio Sanchez, Club Sibarita, Sushi Corporation, Las Malditas Perras Callejeras, Definiu Tu, La Nueva Especie, Charlie Faber, Nobisaki, Uep Vicens Dj, Artsonic Dj's, Bill&Ferry, Dj Tolo Fi10, Dimonis de sa Pedrera, i molts més! (per si de cas mos hem deixat a qualcú)

03- A s'Ajuntament de Muro per col·laborar en el Festival i cedir-nos l'espai de l'escola graduada.

04- A tots els tècnics de llum i so i a la gent de TVMallorca per enregistrar el festival.

05- A tots els que a través d'aquest bloc heu participat i col·laborat per facilitar-nos la feina i també perquè amb la majoria de vosaltres ens hem trobat al festival.

06- A tots els amics que ens han ajudat a fer possible aquest acte i a tota la gent que ens ha recolzat des del primer moment.

07- A nes Henteligens per fer sa Cover de s'himne des Malafama.

08- A nen Pep Cueva per deixar-nos clar que també sap cantar.

09- També volem donar les gràcies a nen GIN i a na TÒNICA per aquesta ressaca "tan dolça".

10- Bé! I per acabar... agrair a tothom les ganes de que hi hagi una segona edició... L'any que ve... l'any que ve ja ho veurem!

VA SER INCREÏBLE! MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Informació de darrera hora!

Com molts ja sabeu, el festival obri les portes demà a les 18h de la tarda; però el que igual no sabieu es que acabarà a les 6h del matí (bueno, qui diu les 6... diu les 7).

Els horaris dels grups no estan del tot tancats (s’han mogut un parell d’actuacions del panell i això ha afectat a la distribució de la resta). El que si sap cert són les franjes en les que actuaran alguns. Per exemple, sabem que els Sexy Sadie obriran l'escenari Malafama, per lo que tocaran prest. També se sap cert que la sessió d'en Pep Cuevas serà de les primeres de la nit, i que els Sushi Corporation i Las Malditas Perras Callejeras seran les primeres actuacions en directe de l'escenari Katxorro.

De totes formes no vos preocupeu, al festival s'entregarà un flyer informatiu amb tots els horaris i els escenaris on actua cada grup.

PD: al final, seguint els pronòstics de "bon temps" i amb l'intenció de crear més ambient, els dos escenaris seran al descubert.

El cap de setmana s'arregla!!!

Si ho diu es de TV3... No falla!



I que conste que no és s'únic que ho diu.



Cactus (Cover)

Normalment estem acostumats a sentir grups fent versions d'ell, però aquesta vegada vos deixam amb en Bowie fent una versió dels Pixies...

David Bowie - Cactus (Cover)



Pixies - Cactus

Sí; el temps passa.


Servei especial de Bus i Parking


Aquest dissabte, per facilitar l'arribada al recinte a la gent que vengui de fora, el festival posarà a disposició del públic un servei gratuït de bus de les 20h fins a les 24h i que anirà de l'estació de tren fins a l'escola graduada (on es celebren el concerts).




A més, la gent que vengui amb cotxe, disposarà del parking del Poliesportiu de Muro per poder aparcar més fàcilment. El recinte del festival està a poc menys de 10 minuts caminant del parking. Però si volen, poden esperar el bus (entre les 20h i les 24h), que farà una parada allà venguent de l'estació de tren.

Junts per la música. Junts contra la Sida.

El festival Malafama s’ha sumat a la lluita contra la SIDA donant suport a la labor d’UNICEF. Com ja es va anunciar, la intenció del festival era realitzar una donació dels seus beneficis a una fi solidària, i d'aquesta forma comprometre's amb el seu públic més enllà de l'espectacle i la música.

Després d'estudiar diverses possibilitats, el destinatari de les recaptacions serà el projecte “Unidos por la infancia. Unidos contra el Sida” d’UNICEF, pel seu valor i relació més directa amb el públic que vol connectar el festival.

La donació que aportarà el Malafama Festival serà la dels beneficis obtinguts per la venda dels DVD’s amb tot el millor de la seva primera edició i els beneficis aconseguits la mateixa nit del festival amb la venda del seu propi merchandising.

Amb aquesta col·laboració ses dues parts pretenen fer conscient al públic jove de s’illa d'un dels problemes més greus del món: la SIDA, una malaltia que afecta cada dia a més de 6.000 joves entre els 15 i els 24 anys.



Per a més informació sobre la campanya:
http://www.unicef.es/unidoscontraelsida

Sheena Is A Punk Rocker

The Ramones - Sheena Is A Punk Rocker


Yeah Yeah Yeahs - Sheena Is A Punk Rocker (Cover)


Cover by l'ALQUIMISTA (DM i DJ de 17'00 a 19'00h al 88.2 FM)

Joan Mascaró i Fornés i els Beatles

Hi va haver un mallorquí, un vilero, que fora tèmer-se'n i sense voler, va influir en la trajectòria de la música pop i rock internacional ( també ho va fer en moltes de més coses, però aposta ). Ací i ara, només vull recordar que el margalidà Joan Mascaró i Fornés, professor --successivament-- a Barcelona, Skri Lanka i a Cambridge, va ser un dels principals responsables (jo diria que el que ho va ser més) del gir "hippy" i "oriental" que feren els Beatles.


Fora cap casta de dubte, en Joan Mascaró i Fornés mereix ésser recordat, abans de tot, per moltes d'altres coses més però, parlant de música, convé treure a rotlo aqueixa qüestió. I que els Beatles versionaren --o musicaren-- un text místic de l'Índia, que els va suggerir en Joan Mascaró i que ells convertiren en cançó, the Inner Light. En George Harrison admirava el margalidà --n'hi ha prou a veure la carta que li va enviar-- i , per mor d'això, seguí els seus suggeriments místicoliteraris que, més ell que no els altres Beatles, convertiren en música.

Així comença the Inner light, una cançó dels Beatles cantada per en George Harrison:

Without going out of my door
I can know all things of earth
Without looking out of my window
I could know the ways of heaven.



Tota aquesta informació ens l'ha enviada en Sam Inot. Podeu consultar tot l'article sencer al post que ha escrit en Sam Inot al seu Bloc. Val la pena!

Gràcies per l'aportació.

Recopilatori by Uncomtu


My Morning Jacket - Dondante
Joy division- Disorder
The postal service - We will become silhouettes

Muse - Stockholm Syndrome

The Bellrays - Voodoo train
Sparklehorse - King of Nails

Radiohead - Jigsaw Falling into Place

Interpol - Not even jail
The Spinto Band - Oh mandy
Mando Diao - Never Seen The Light Of Day

Wilco i les banderes d'Amèrica

El pròxim 21 d'abril surt a la venta el primer DVD en directe de Wilco: "Ashes of american flags". Una pel.lícula documental de la seva gira americana del 2008, amb imatges de les seves actuacions a sales com l'Auditori Ryman en Nashville, el Club 9:30 de Washington o el Club Tipitina de Nova Orleans.

"Ashes of american flags" ha estat dirigida i produïda per Brendan Canty (ex membre de Fugazi) i Christoph Green, i conté també entrevistes i imatges de tots els membres del grup.

This Must Be The Place (Covers)

Talking Heads - This Must Be The Place


MGMT - This Must Be The Place (Cover)


Arcade Fire - This Must Be The Place (Cover)

15 preguntes per Pep Malafama

1 Quina és la cançó que no te canses de punxar?
Long Division (Fugazi) -escoltar-
2 Una cançó per un dia trist:
Bedside Table (Bedhead) -escoltar-
3 Una cançó per un dia alegre:
Mala Vida (Mano Negra) -escoltar-
4 Un disc per follar:
Wish you were here (Pink Floyd) -escoltar-
5 La cançó que sonaria en el teu enterro:
When Harpo Played His Harp (Johnatan Richman) -escoltar-
6 Un grup que t’agrada i que estàs avergonyit de reconèixer públicament:
Amaral
7 Una portada de disc que sempre recordaràs:
Rain Dogs (Tom Waits) -veure-
8 L’estribillo de la teva vida:
The papers that are lost who had them last but he?
Everybody knows who's mr. Nobody (Mr. Nobody, Sexy Sadie) -escoltar-
9 Un lloc ideal per escoltar música:
Es Cotxo
10 Pirateria, sí o no? Baixes música d'Internet?
Amb ànim de lucre, NO. SI, baixo.
11 Rollings o Beatles?
Sempre Beatles
12 Una serie de TV o programa que t’hagi enganxat:
La Edad de Oro (TVE) -veure-
13 Una cançó que odiaves però que no te la podies treure del cap:
Zapatillas (El Canto del Moco, perdó Loco) -escoltar-
14 Una cançó que queda bé en qualsevol sessió:
Town Called Malice (The Jam) -escoltar-
15 Vinil o CD?
Vinil

Entrevista Billy Corgan

El temps passa. L'esperit es manté?

Una recomanació de dimarts

Fever Ray - When I grow up



Via: Uep Vicenç dj

Caricatures del rock







Siniestro Total d'una pegatina

Qualcú mos podria dir, quina "pegatina" du aferrada en Julian Hernández a la seva guitarra?




Els 100 millors discs d'indie (segons Amazon)

"Amazon" ha publicat una llista amb els (segons ells) millors discs d'indie de tots els temps. A la llista pot ser trobem a falta Pj Harvey, REM o Bob Dylan, però com els d'Amazon diuen, són discs d'Universal, Warner o Sony BMG (per lo que no estan editas amb discogràfiques independents).

Una llista que com a mínim mos regalarà algun que altre descubriment.

100 Dangerous Magical Noise - The Dirtbombs
99 Passover - The Black Angels
98 To Survive - Joan As Police Woman
97 Ultimate Alternative Wavers - Built To Spill
96 Trans Am - Trans Am
95 The Discovery Of A World Inside… - The Apples In Stereo
94 Waiter: ‘You Vultures!’ - Portugal The Man
93 Alligator - The National
92 Horses In The Sky - Silver Mt. Zion
91 Gallowsbird’s Bark - The Fiery Furnaces
90 Louden Up Now - (!!! Chk Chik Chick)
89 The Milk-Eyed Mender - Joanna Newsom
88 The Power Out - Electrelane
87 Cure For Pain - Morphine
86 Worn Copy - Ariel Pink’s Haunted Graffiti
85 Vivian Girls - Vivian Girls
84 Hearts Of Oak - Ted Leo/Pharmacists
83 Save Yourself - Make Up
82 The Last Match - The Aislers Set
81 The Sea and the Bells - Rachel’s
80 The Ugly Organ - Cursive
79 De Stijl - The White Stripes
78 Nothing Feels Good - The Promise Ring
77 The Smell Of Our Own - The Hidden Cameras
76 Jane From Occupied Europe - Swell Maps
75 Furnace Room Lullaby - Neko Case
74 The Curtain Hits The Cast - Low
73 The R&B Of Membership - The Delta 72
72 II & III - Camper Van Beethoven
71 Ladies And Gentlemen We Are Floating… - Spiritualized
70 The Fawn - The Sea And Cake
69 Feast of Wire - Calexico
68 Oh, Inverted World - The Shins
67 Will You Find Me - Ida
66 Milk Man - Deerhoof
65 Coquelicot Asleep In The Poppies… - Of Montreal
64 Rejoicing in The Hands - Devendra Banhart
63 Destroyer’s Rubies - Destroyer
62 TNT - Tortoise
61 Neon Golden - The Notwist
60 Daddy’s Highway - The Bats
59 Set Yourself On Fire - Stars
58 Fabulous Muscles - Xiu Xiu
57 Desperate Youth, Blood Thirsty Babes - TV On The Radio
56 The Decline And Fall Of Heavenly - Heavenly
55 The Mysterious Production of Eggs - Andrew Bird
54 Pussy-Whipped - Bikini Kill
53 Sing No Evil - Half Japanese
52 Liberty Belle And The Black Diamond Express - The Go Betweens
51 Emperor Tomato Ketchup - Stereolab
50 And Don’t The Kids Just Love It - Television Personalities
49 Wild Love - Smog
48 Agaetis Byrjun - Sigur Ros
47 Red House Painters I - Red House Painters
46 Advisory Committee - Mirah
45 How Memory Works - Joan Of Arc
44 On Fire - Galaxie 500
43 On - Imperial Teen
42 Mass Romantic [Remastered] - The New Pornographers
41 Gulag Orkestar - Beirut
40 This Nation’s Saving Grace - The Fall
39 You Forgot It In People - Broken Social Scene
38 I Am A Bird Now - Antony & The Johnsons
37 When Your Heartstrings Break - Beulah
36 Our Endless Numbered Days - Iron & Wine
35 Person Pitch - Panda Bear
34 Let’s Get Out of This Country - Camera Obscura
33 Merriweather Post Pavilion - Animal Collective
32 Let It Be [Expanded Edition] - The Replacements
31 Repeater + 3 Songs - Fugazi
30 Zen Arcade - Hüsker Dü
29 24 Hour Revenge Therapy - Jawbreaker
28 Lift Your Skinny Fists… - godspeed you black emperor!
27 Yellow House - Grizzly Bear
26 The Glow Pt. 2 - The Microphones
25 Black Candy - Beat Happening
24 Funeral - Arcade Fire
23 Moon Pix - Cat Power
22 Diary - Sunny Day Real Estate
21 Lifted Or The Story Is In The Soil… - Bright Eyes
20 I Can Hear The Heart Beating As One - Yo La Tengo
19 Kill the Moonlight - Spoon
18 Give Up - The Postal Service
17 Dig Me Out - Sleater-Kinney
16 No Pocky for Kitty - Superchunk
15 I See A Darkness - Bonnie “Prince” Billy
14 We Have The Facts and We’re Voting Yes - Death Cab For Cutie
13 Michigan - Sufjan Stevens
12 Daydream Nation - Sonic Youth
11 69 Love Songs Volume 1 - The Magnetic Fields
10 Bakesale - Sebadoh
09 Either/Or - Elliott Smith
08 Surfer Rosa - Pixies
07 If You’re Feeling Sinister - Belle & Sebastian
06 Slanted & Enchanted - Pavement
05 Imperial f.f.r.r. (Deluxe Edition) - Unrest
04 Exile In Guyville - Liz Phair
03 Spiderland - Slint
02 In the Aeroplane Over the Sea - Neutral Milk Hotel
01 Bee Thousand - Guided by Voices

20 preguntes per Miquel Romàntic - Henteligens i Zinedines

1 Quina és la cançó que no te canses de tocar?
Hey punk! (Henteligens) i Same old shit (The Zinedines).
2 Què és lo més curiós que t’han dit a l'acabar un concert?
"Antes de començar t´he dit que foradaries sa caixa i a ne´s segon tema l´has foradada!"
3 Quina és la cosa més rara que t’han tirat a l’escenari?
Gravilla (es puta Bejorro!).
4 A qui et negaries a firmar un autògraf?
A "un" que sé que mai el m´ha demanaria.
5 Quina cançó vostre creus que recorda més la gent?
GO,GO (Henteligens) i Take me, take me (The Zinedines).
6 Un cançó que t\'hagués agradat escriure:
Emely (The Zombies).
7 Una pel.lícula que t’hagués agradat posar la Banda Sonora:
El Resplandor. (Stanley Kubrick)
8 Una cançó que t’encanta (o t’agradaria) versionar:
No sé quina elegir d'en Matthew Sweet.
9 Una cançó per un dia trist:
Cry, cry (Mazzy Star).
10 Una cancó per un dia alegre:
Back tou you (Matthew Sweet).
11 Un disc per follar:
Among my swam (Mazzy Star).
12 La cançó que sonaria en el teu enterro:
Borracho (Mark Lanegan).
13 Un grup que t’agrada i que estàs avergonyit de reconèixer públicament:
No soc empagaidor.
14 Una portada de disc que sempre recordaràs:
Abbey Road (The Beatles)
15 L’estribillo de la teva vida:
¡No se decir nooo, si se decir máás, me bebo la vida a cucharááss..., por que se que lo que a ti te falta, me sobra! (Los enemigos - "Soy un todo a 100")
16 Un lloc ideal per compondre:
A davall sa porxada de sa meva finca.
17 Pirateria, sí o no? Baixes música d'Internet?
Sí, baix música (...i tothom!)
18 Rollings o Beatles?
Beatles (sobradament, son superiors amb tot)
19 Una serie de TV o programa que t’hagi enganxat:
Sin tetas no hay paraíso (per na Cata)
20 Una cançó que odiaves però que no te la podies treure del cap:
Depende, de que depende / Bonito, todo me parece bonito.

Recopilatori by Tolo Sent


01 - Alice in Chains – Would

02 - Blind Melon - No Rain
03 - Sonic Youth - Sugar Kane
04 - The Smashing Pumpkins – Today
05 - Pixies - U-Mass
06 - Screaming Trees - Nearly Lost You
07 - Social Distortion - I Was Wrong
08 - Supersuckers - Pretty fucked up
09 - Pennywise - Stand by me
10 - Extremoduro- Jesucristo Garcia

La chica de ayer

Nacha Pop - La chica de ayer

Gigolo Aunts - The Girl from Yesterday

Música il·lustrada

Fins fa poc sa música només es podia escoltar. Però ara també es pot llegir. La cantant Tori Amos va editar amb l'ajuda dels millors dibuixants del moment, un cómic on s'il·lustren algunes de les cançons de l'artista: Comic Book Tatoo. Són més de 400 pàgines que interpreten les seves lletres, donant vida en un paper a les seves cançons i creant històries (surrealistes) a partir de notes musicals.


Air Guitar

Qui más qui menos, escoltant una cançó de rock que l'entusiasme (sigui a ca seva, sigui en un bar o sigui en un concert) ha fet com si toqués sa guitarra (i molts, sense haver-ne agafat cap mai amb ses mans).

Aquesta modalitat "d'intent d'artista" es diu Air Guitar i va donar peu fa anys a sa creació d'un festival propi que recorre moltes ciutats del món: gent fent playback de grans clàssics de sa música rock, imitant (o suposant) com es toca sa guitarra.
Segur que aquest dissabte es festival Malafama seria un bon escenari per trobar-ne de bons!

Aquí vos deixam un dels finalistes del festival Air Guitar de Nova York.

Un dia a Abbey Road

Abbey Road és un carrer del districte de Camdem (a Westminster, Londres), famós per una foto que els Beatles es van fer allà creuant un pas de peatons, i que es va convertir en la portada del que fou el seu darrer àlbum.

Ara, el grup Blame Ringo, ha volgut rendir un homenatge a aquest carrer amb el videoclip del seu primer single “Garble Arch” que mostra un dia típic a Abbey Road: centenars de turistes creuant el pas de peatons i imitant la postura del Beatles per fer-se una foto de record.



Spot MaLaFaMa



El temps passa. L'esperit es manté.

Un Oasis al carrer

Hi ha maneres i maneres de promocionar el llançament d'un disc i arribar a la gent del carrer, però lo que ha fet Oasis es per treure's es capell.

Aquest grup (bo per uns, una merda pinxada en un pal per altres) va contractar a artistes de carrer (músics que toquen al metro, a les plaçes...) perquè s'aprenguessin ses cançons del seu nou disc i les tocassin durant tot un dia. Al costat del lloc on tocaven aquests joves músics es podia llegir un cartell que deia: "ets el primer que escoltes el nou single d'Oasis".

Millor impossible.

15 preguntes per Uep Vicenç Dj

1 Quina és la cançó que no te canses de punxar?
"Atlas" de Battles -escoltar-
2 Una cançó per un dia trist:
"In The Aeroplane Over The Sea" de Neutral Milk Hotel -escoltar-
3 Una cançó per un dia alegre:
"Extraterrestres" de Antònia Font -escoltar-
4 Un disc per follar:
"Coles Corner" de Richard Hawley
5 La cançó que sonaria en el teu enterro:
"East Hastings" de Godspeed You Black Emperor! -escoltar-
6 Un grup que t’agrada i que estàs avergonyit de reconèixer públicament:
"Hombres G" (va ser el meu primer disc)
7 Una portada de disc que sempre recordaràs:
"Slanted and Enchanted" (...ni ha tantes, però pot seu ser aquesta de lo matxacada que està) -veure-
8 L’estribillo de la teva vida:
"How can it feel, this wrong,
From this moment,
How can it feel, this wrong." - Roads - Portishead
-escoltar-
9 Un lloc ideal per escoltar música:
Qualsevol lloc i situació es bona. Dependrà del dia, moment i activitat
10 Pirateria, sí o no? Baixes música d'Internet?
Pirateria si, tots ho feim, després alguns en els quals m'incluesc, compram el que ens ha agradat. Ja basta els "Fakes" que hem comprat a l'època dels vinils
11 Rollings o Beatles?
Beatles, per favor
12 Una serie de TV o programa que t’hagi enganxat:
Per on començ... ni ha tantes, ara últimament, LOST, DEXTER, SIX FEET UNDER.
13 Una cançó que odiaves però que no te la podies treure del cap:
"Cinen Gaviotas" de Duncan Dhu, encara ara, quant sona, surt del local en qüestió. -escoltar-
14 Una cançó que queda bé en qualsevol sessió:
"Walcott" de Vampire Weekend -escoltar-
15 Vinil o CD?
Vinil, es més vibrant, més mecànic i més romàntic, no?