Informació de darrera hora!

Com molts ja sabeu, el festival obri les portes demà a les 18h de la tarda; però el que igual no sabieu es que acabarà a les 6h del matí (bueno, qui diu les 6... diu les 7).

Els horaris dels grups no estan del tot tancats (s’han mogut un parell d’actuacions del panell i això ha afectat a la distribució de la resta). El que si sap cert són les franjes en les que actuaran alguns. Per exemple, sabem que els Sexy Sadie obriran l'escenari Malafama, per lo que tocaran prest. També se sap cert que la sessió d'en Pep Cuevas serà de les primeres de la nit, i que els Sushi Corporation i Las Malditas Perras Callejeras seran les primeres actuacions en directe de l'escenari Katxorro.

De totes formes no vos preocupeu, al festival s'entregarà un flyer informatiu amb tots els horaris i els escenaris on actua cada grup.

PD: al final, seguint els pronòstics de "bon temps" i amb l'intenció de crear més ambient, els dos escenaris seran al descubert.

8 comentaris:

què significa que Sexy Sadie tocaran prest???
Moltes gràcies

Hola,
heu posat que s'obrin ses portes a les 18h, però a quina hora començaran els concerts?

gràcies

a quina hora comença Sexy Sadie!?!!?!?!?!?!?

he anat a les 7 i no hi ha concerts fins les 23:15

això es un catxondeo. A meam si es torna a fer diuen abans els horaris. He anat per res

jo igual! he partit totsol a les 6 pensant trobar ambient, i resulta que no hi havia concerts fins les 22h.
He tornat en es meu poble, que no està gens aprop.

AIxò sí, tencs companys que hi avren ser i diven que va ser lo més gran. Enhorabona a tothom implicat!!

Va ser una passada!
Això sí... si hi ha una segona vegada, que esperem que sí, aniria bé tenir dos o tres foguerons per allà per encalentir-mos un poc jaja
Enhorabona!!

Hei, a mem, a on anareu, per jo hi vaig ser desde les 18'00h i anava arribant gent, voler ambient totduna qu'han obert les portes em pereix una exageració. Els concerts varen començar a les 21'00 amb Sushi Corporation(que ho feren benissim), no se a na que ve aixó de qu'els concerts començaren a les 22'00h o a les 23'15, no vacileu voltros no hi anareu. Ah cony, i, per més inri, no haviem de pagar per disfrutar-ho, DE QUE VOS QUEIXAU!!!
EL FESTIVAL VA ESSER MEMORABLE JA ERA HORA DE QUE QUALQÚ MONTÀS UN SARAU D'AQUESTS!!! 100000000000 DE GRACIS ALS QUE HO HAN FET POSSIBLE.

VOLEM UNA SEGONA EDICIO A MURO!!!!!!!!!ENHORABONA A SAJUNTAMENT I A TOTS ES QUE HAN FET POSIBLE AKEST FESTIVAL.

Publica un comentari a l'entrada