Festival Malafama Muro, 4 d'Abril

Amb motiu del 15º aniversari del mític Noise Pub de Can Picafort, cuna de diverses generacions de fans de sa música alternativa i indie, el propietari del pub al costat d'un grup de col·laboradors, han organitzat amb l'ajuda de l'Ajuntament de Muro un festival de música en directe: Malafama Reloaded.

En la seva primera edició, que se celebrarà el 4 d'abril a Muro, el festival ha seguit amb la línia artística arriscada i de qualitat que ha mantingut sempre el sello Malafama. Així, el festival suposa una volta als orígens "rescatant" grups independents que van tenir gran influència en el panorama musical, i que van passar per l'escenari del Malafama en algun moment de la seva carrera.



A més de programar l'actuació d'artistes reconeguts de l'escena indie de la illa, el festival oferix la possibilitat de veure actuar a nous talents, seguint així amb la filosofia dels organitzadors del festival de difondre les últimes tendències en música, generalment independent, i especialment del rock i el pop.

D'aquesta forma l'esperit del festival queda emmarcat dintre del seu propi cartell:




Mostra un mapa més gran


6 comentaris:

hi haura bacadillos de pa bimbo amb nocilla teats en forma de triangulo??

Si! i també hi haurà "ganchitos" i "patatilla amb olives"!!
Cagondena! Pensava que lo important es que hi hagués cervesa! molta cervesa! jajaja

Estic ansios de tornar a agafar un empatx de decibelis, fa tants d'anys!!!

Es podrien publicar els horaris (mas o menos) que hi ha prevists. Es per no perdrem segons qui, perquè segur que a les 18:00 no hi puc esser!!

Bones famili!

Ho estem mirant de tancar lo més prest possible, però per ser sincers encara no sabem l'hora a la qual actuarà cada grup... Això si, esperem que aquesta setmana ho poguem tenir tot ben travat, i tot d'una quan ho sapiguem ho publicarem, no passeu ànsia.

Salut a tots i molta música!

ei, sabeu ja horaris dels grups?

Publica un comentari a l'entrada