Coeficient intel·lectual superior a 140


Henteligens és un grup nascut als anys 90 a la zona nord de Mallorca, cuna de la música indie a l'illa. La banda va ser creada i dirigida durant anys per Jaume Riutort "Bea" -El Alijafaro Real-.
La formació ha anat variant al llarg dels anys, i per ella han passat músics com Toni "Coco", Tobby Taylor, Miquel Martinez "Pinti" (The Frankenbooties), Jaume Gost (Sexy Sadie), Miquel Molinas "Romàntic" (The Zinedines), Miquel Jaume Perelló "Fi10", Carlos i Damián Tejedor (La Casa Rusa), etc... Al llarg de la seva intermitent carrera han fet de teloners a bandes com Chevelles, Sebadoh, Superchunk o Dover, entre d'altres.
Després d'una anunciada retirada de l'escena musical reapareixeran al Malafama Festival aquest 4 d'abril a Muro per fer una despedida com cal.

Per obrir boca vos deixam amb el tema
Inside Me que donava nom al primer disc de la formació editat per Malafama Records cap a l'any 1995.


Dos anys després (1997) treuen el seu segon disc
The Power of Manipulation també editat per Malafama Records amb temes tan mítics com... Quina cançó és?



Deu anys més tard, cap al 2007, es varen atrevir a jugar unes partides més en una màquina de bolera. El resultat va ser aquest...


Per tots els nostàlgics vos deixam amb alguns retalls de premsa de "aquellos maravillosos años" sobre els Henteligens:
Bosnia Vive - Malafama Records - Sesos from Mallorca - 4 Sept 1997 - Electricidad - The Power of Manipulation - Sputnik - Henteligens - Retalls

Avui en dia, és difícil poder-los veure a dalt d'un escenari, un motiu més per no perdre's el seu concert.

1 comentaris:

Es qui toca sa guitarra a nes vídeo, és en Jaume Bea?

Publica un comentari a l'entrada