Torna el Selva Rock

El primer Selva Rock es va realitzar el 1977 i hi participaren David Aellen, Marisol Colores, Milás&Biblioni i Pau Riba. La darrera edició va ser la de 1983. En els set anys que hi ha enmig, músics i grups com Camel –que després de la visita a Mallorca gravà un tema anomenat Selva–, Tequila –banda aleshores desconeguda–, Miguel Ríos i Panzai passaren per l’escenari selvatgí.



La iniciativa de recuperar ara el Selva Rock va néixer d’alguns dels antics organitzadors i del Consell de Mallorca. L’Ajuntament de Selva s’ha afegit a la causa amb entusiasme. Per preparar el concert, les institucions han creat una comissió en la qual participen representants del Consell, de l’Ajuntament, dels antics organitzadors i de la quintada de 2009. També hi estan convidats tots aquells que vulguin viure l’experiència. L’organització ja fa feina en el projecte i hi té dos artistes "fermats": Pau Riba, que ja actuà en el festival el 1977, i Dr. Feelgood, que ho féu en l’edició de 1980.


Noticies a la premsa:
Diari de Balears - Ultima Hora - Diario de Mallorca

7 comentaris:

No, no, no mos guanyaran
no, no, no mos guanyaran
es malafaaaama es insuperable
nooo mos guanyaran.
per cert les imatges no se veven.

PUES JO NO, I DESDE DOS ORDINADORS DIFERENTS.

Pinotxo... les veus ara? Ho deman perquè els he penjades de nou. Bé, si no sa veuen, aclarir que estan tretes de la noticia del diariodemallorca, allà les podeu veure.

salut a tots!

Ok! perdonau s'incistencia, pero trob que un bloc tan ben currat com aquest es millor avisar d'aquests problemilles, Gracis

No hi ha res que perdonar Pinotxo... és lo que toca!
Ningú s'ha enfadat perquè avisassis de que no es veien les imatges. Si ara sa veuen tot de conya! Gracies a tu per la teva col·laboració!

Salut i música!

Publica un comentari a l'entrada