"Les concerts a emporter"

La web VIDEOTAPAS.net de Barcelona ha posat en marxa un projecte molt interessant. El què fan es gravar un grup tocant una cançó amb un pla seqüència, amb el so ambient, la música i la veu en un lloc públic. La idea la prenen de "Les concerts a emporter". Una forma divertida de promoure la música en directe. Si visitau la web hi trobareu més informació i més vídeos. Ara aquí vos deixam amb l'aportació dels The Marzipan Man amb en Jordi Herrera i en José Púter que vos sonaran per ser components també de Satellites.


Aquest projecte ha estat inspirat en altres ja existents internacionalment, com aquesta web BLOGOTHEQUE.net on a l'apartat de TOUS LES CONCERTS A EMPORTER podreu trobar més vídeos d'aquest tipus de diferents grups internacionals i com no, pillades com aquesta de:

#82.2 - ANIMAL COLLECTIVE - Another White Singer


Salut i Música!

2 comentaris:

Génial aquesta iniciativa, gracis per la recomanació.

Va ser casualitat trobar-la, cercava unes coses i pim-pam-pum vaig trobar es VIDEOTAPAS. En un principi no sabia si penjar-ho o no, ja que aquí sa música que sa mou sol ser un poc més canyera, però no ho sé, vaig pensar que era bo donar a conèixer iniciatives com aquesta i d'altres que seguirem penjant!
A més són mallorquins els The Marzipan Man i si no miram un poc noltros pels de ca nostra, qui ho farà?

Per cert Lisbeth, gracies a tu per seguir-nos!

Publica un comentari a l'entrada