Spot MaLaFaMa



El temps passa. L'esperit es manté.

10 comentaris:

Fantàstic spot, divertidissim, tal vegada un petit pero, estaría be qu'el al final es recordes que hi ha més grups que toquen, ja sé que no poden sortir tots, pero que tal si acabés amb un "entre d'altres" o un "i molts més", així els que no hi surt el nom al menys hi esterien representats. De bon rollo!!!

pens que si no surten tots els grups es per falta d,espai,crec que sortim tots els grups,als posters,youthing,diaris,radios,etc etc.per favor n siguem nins i no compliquem les coses als organitzadors,que el temps ja sha complicat tot sol.tots els que tocam allá som iguals d,importants,tots tocam amb el mateix equip,no hi ha millors ni pitjors,cosa que a jo m,animat personalment a venir a tocar,ah! i tampoc surt el meu grup a nes video.mariconades no per favor!!

estic d,acord amb el que ha dit el company,jo pinx un ratet i tampoc surt,peró se que hi som!!
tambe vull dir MARICONADES NO !! també de bon rollo!

Anònims, vos ho heu agafat per sa part que crema, a mi no m'importa el qui surt i qui no surt, jo no hi he de tocar ni hi he de punxar, pero seguesc pesant que ves estat un detallet, donat que tots tocan desinteresadament, torn repetir bastava un: "i molts més". I perque no amb mariconades, teniu algo en contra dels gays?. Repetesc de molt bon rollo, pero del de deveres. NO ENFADARSE!!!!

NO ENFADARSE ets es mateix des primer anunci,no toquis mes els collons en mariconades,jo he de tocar i soc gay,ara te demanaria que no inflis més perque lo que fas es crear tensió allá a on no ni ha d,haver gens.pensa el que vulguis pero guardeu per tu,ah!no hi ha res contra gays ni lesbianes simplement es un dir,colegui!!

el video está molt be,enhorabona a tots!

Quina energia que despreneu el diumenges!!

Va al·lots! Deixem de discutir-nos entre nosaltres.
El vídeo podria posar "i molts més" val, ho apuntam, veurem que podem fer... Xerrarem amb el jove que ens l'ha fet a veure si ho pot arreglar.
Així hi tot donar les gracies a la gent que ha tengut aquesta idea i que sense posar tots els grups ens ha fet aquest spot -paròdia- del de Benicassim.

Salut a tots!

No toquis res!!!! es video està de puta mare aixi com esta! sa gent arriba a discutir per quatre tonteries! es nins q don clase (9anys) no són tan tiquismiquis!!!!
Si hi ha quaqu q va d'estrella, cuidaoooooo a estrellar-se!!!!

A quina hora sortirà sexy sadie?

salut!

joder tronkos ke caracter ke teneis no se me enfaden ke conociendo a los padres de la criatura estoy seguro ke no lo han exo de mala fe el no poner el nombre de todos los grupos en el video.esta peña lleva muxos dias currandoselo y partiendose la jeta con los ke mandan para ke nosotros podamos disfrutar del mejor evento musical del año en casa y by the face!!!guardar las energias pa saltar.para mi el video es cojonudo,los posters son cojonudos,el sitio cojonudo,MALAFAMA NEVER DIE!!!!

Publica un comentari a l'entrada